Sekopää hyökkäsi ravintolaan – silminnäkijä kuvasi rajun videon

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Välillä puhutaan huonoista asiakaspalvelijoista, jotka kohtelevat asiakastaan typerästi. Tosielämä kuitenkin näyttää, että osaavat ne asiakkaatkin. Nyt eräälle verkkovideolle on tallennettu kohtaus brittiläisestä hampurilaisravintolasta, jossa eräs mies hyökkäsi ravintolaan.

YouTube
YouTube

Asiakas potki paikan lasioven rikki ja suihkutti henkilökunnan päälle pippurisumutetta. Pelästyneet työntekijät yrittivät estää rähinöintiä, kun kohtauksen saanut mies huusi heille ”Haluatko p***a äitiäni?”. Tilanne sai alkunsa, kun häntä pyydettiin kohteliaasti siirtymään pois ravintolan tiloista.

Daily Mirror -lehden mukaan kaksi turvamiestä piti viedä sairaalaan hyökkäyksen jälkeen. Silminnäkijä julkaisi tapahtumasta kuvaamansa videon verkossa. Hyökkääjä saatiin kiinni, ja häntä syytetään julkisten tilojen vahingoittamisesta.