Elton John haluaa tehdä räppiä – kosiskelee supertähtiä mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimuusikko Elton John, tuo 66-vuotias popmusiikin villitiikeri, on tehnyt uransa aikana varmasti lähes kaiken – paitsi äänittänyt räppiä. Crocodile Rock -kappaleen laulaja haluaa nyt tehdä uuden aluevaltauksen, eikä hän aio tehdä sitä ilman huippuammattilaisten apua.

Rolling Stone -lehden haastattelussa poppipappa paljasti pohtivansa yhteistyötä Pharrell Williamsin kanssa tulevan albuminsa suhteen. Hän haluaisi myös toisen rap-tuottajan taakseen. Puhumme tietysti itsensä Jumalaksi julistaneesta Kanye Westista.

– Haluaisin tehdä räppiä, en vain tiedä miten. Haluaisin tehdä elektronista. Minun täytyy työskennellä asiasta tietävän ihmisen, kuten Pharrellin tai Kanyen kanssa. Kunnioitan molempia todella paljon. Kysymys on enemmän siitä missä ja milloin se tapahtuu, ja koska olen sillä tuulella, kertoi Elton John lehdelle.

Johnin kommentti todistaa, että meidän kaikkien sisällä asuu pieni räppäri, joka vain odottaa pääsevänsä tykittämään nälkäistä iskulinjaa. Enemmän Sir Elton Hercules John on kuitenkin tunnettu melodisista romanttisista kappaleistaan. Hänen uransa suurin kaupallinen menestys ajoittui 1970-luvulle, joskin miekkonen on tehnyt tasaiseen tahtiin hittejä uransa varrella. 1990-luvulla tähti kärsi kertomansa mukaan huumeongelmista, alkoholismista ja bulimiasta.