Uskomaton näky! Lady Gagan asu kaikkien aikojen pohjanoteeraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Lady Gaga pääsi äskettäin otsikoihin, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi värillistä maalia tähden päälle SXSW-festivaalien keikan aikana. Monien mielestä esitys oli kuvottava, ja esimerkiksi bulimiasta kärsinyt laulaja Demi Lovato tyrmäsi show’n saaman käänteen kokonaan.

Nyt Lady Gaga on kuvattu New Yorkissa melkoisen erikoisessa asussa. Hänet on totuttu näkemään poikkeuksellisissa asuissa, mutta eilinen asukokonaisuus maskeineen lienee kaikkien aikojen pohjanoteeraus.

Aiemmin tällä viikolla Lady Gagan päälle oksentaneen Millie Brownin oksennusmaalaukset ovat maailmalla haluttua tavaraa. Hän tienaa niistä noin 20.000 puntaa kappaleelta. Nainen on tottunut työnsä saamaan kritiikkiin. Brown kuitenkin on kertonut, ettei yritä mainostaa bulimiaa taiteellaan. Lady Gaga on myös karistanut harteiltaan esityksen saaman negatiivisen vastaanoton sanomalla, että useasti oudoilta ja vääriltä tuntuneet asiat ovat muuttaneet maailmaa.