Mies varasti työnantajalta 580 000 euroa – pelkkinä parkkikolikoina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Työnantajalta varastaminen on aina ikävä asia, mutta silti sitä tapahtuu hyvin monissa työpaikoissa. Nyt eräs newjerseyläinen mies on onnistunut varastamaan työpaikaltaan peräti 580.000 euron edestä rahaa. Poikkeuksellisen tapauksesta tekee se, että rahat varastettiin pelkkinä kolikoina.

NorthJersey.com -verkkolehden mukaan 43-vuotias tarkastajana työskennellyt mies oli saanut työpaikkansa yleisavaimen, jonka avulla hän pääsi käsiksi myös Ridgewoodin kaupungin parkkimittareista kerättyihin kolikoihin. Toinen työntekijä huomasi lopulta, että kolikoita puuttuu.

Poliisitutkinnassa tarkastajan hallusta löytyi 500 dollarin verran kolikoita. Varkauden valtava mittakaava paljastui kuitenkin vasta tarkemmissa poliisitutkimuksissa. Rahat varastettiin yli kahden vuoden aikana, ja yksittäisiä kolikoita oli yhteensä 1,8 miljoonaa kappaletta.