Uusi hillitön kuvailmiö leviää netissä – ei taaskaan mitään järkeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa syntyy ja kasvaa tasaisin väliajoin uusia kuvailmiöitä, jotka leviävät erityisesti sosiaalisissa medioissa nopeasti. Jos olet viime päivinä ihmetellyt ihmisten teipattuja kasvoja, niin siinä on kyse uusimmasta Sellotape Selfie -valokuvatrendistä.

Kuvissa nähdään selfie-omakuvia, mutta tavallisesta poiketen kuvattavan kasvot on kiedottu läpinäkyvään teippiin. Erikoisimmissa otoksissa kasvoihin on lisäksi kiinnitetty erilaisia esineitä. Esimerkiksi näyttelijä Jim Carrey on jo julkaissut oman kuvansa. Mikäli aiot kokeilla Sellotape selfietä itse, muista jättää suu peittämättä teipillä.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.

Julkaisu käyttäjältä Sellotape Selfie.