Mila Kunis on raskaana – Ashton Kutcher saa esikoisensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher tutustuivat tosiinsa jo 15 vuotta sitten 70’s Show -sarjassa. Näyttelijöiden ystävät ovat omien sanojensa mukaan tietäneet alusta asti parin välisen rakkauden kemian ja nyt kyyhkyläiset odottavat ensimmäistä lastaan.

milakunis08102012

Pian vihille astelevat Ashton Kutcher ja Mila Kunis ovat myöntäneet saavansa vauvan, ja näyttelijätär on nähty jo Hollywoodissa raskaana oleville naisille tarkoitetulla joogatunnilla. E! Newsin mukaan ajoitus on kuitenkin haasteellinen lähinnä Mila Kunisin solmiman mainoskasvosopimuksen kannalta. Nainen nimittäin edustaa parhaillaan Jim Beam -merkkistä bournonia, eikä työ ole välttämättä paras mahdollinen raskaana olevalle neitokaiselle.

Kutcherin ja Kunisin tarina on kuin suoraan rakkauselokuvasta. Aston oli aikoinaan Milan ensisuudelma, kun he antoivat toisilleen pusun 70′s Show -sarjan kuvauksissa. Taannoin pariskunnan uutisoitiin suunnittelevan Iso-Britanniassa pidettäviä häitä. Komistusnäyttelijä on jo ostanut rakkaalleen paikan Richard Bransonin Virgin Galactic -avaruuslennolta häälahjaksi. Ennen suhdettaan Mila Kunisiin Ashton Kutcher ehti olla kuusi vuotta naimisissa Demi Mooren kanssa.