Lesbosarjan kaunotar kuin Kim Kardashian – rintavako varastaa huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kateus ja tyylin kopiointi lienee eräänlainen imartelu sekin. Joskus jopa suositut tähdet matkivat toistensa tyyliä. Nyt Glee-musikaalisarjasta tuttu Naya Rivera on poseerannut otoksessa, jossa hän muistuttaa realitykaunotar Kim Kardashiania.

Televisiosarjassa lesboa näyttelevä Rivera näyttää viimeisimmässä kylpyhuone-selfiessään omaksuneen Kardashianin rinnat esille tuovan tyylin. Kuvassa Nayan yllä on musta, hyvin avokaulainen mekko. Kimin yllä on nähty samankaltaisia mekkoja, ja äskettäin hänen hiustyylinsä oli myös vaalennettu.

Naya Rivera on menossa tulevaisuudessa naimisiin kihlattunsa Big Seanin kanssa. Hän julkaisi äskettäin Instagramissa lomakuvia, joissa hänen rintansa vaikuttivat suuremmilta kuin aiemmin. Näyttelijättären on epäilty suurennuttaneen leikkauksella muotojaan, joskaan tästä ei ole saatu varmistusta.