Michelle Lewinin asussa ei ole kangasta tuhlattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin näyttää olevan vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten joukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren Instagram-kuviaan seuraa lähes 700.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää.

Nyt Michelle on poseerannut paparazzeille Miami Beachilla, jossa hän esitteli vartalonsa erittäin niukoissa bikineissä. Parhaillaan Muscle and Fitness -lehden kannessa poseeraava kaunotar näytti säästävän kangasta asussaan.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.

michellelewin16032014a