Lehti: Kaikkien aikojen ysärikiertue suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luku oli tyttö- ja poikabändien kulta-aikaa. Suosituin tyttöbändi oli tietenkin girl poweria luotsannut brittiläinen Spice Girls, kun taas poikabändien tunnetuimpiin edustajiin kuului amerikkalainen Backstreet Boys.

Kummankin kokoonpanon ystäviä kiinnostaa varmasti huhu, jonka mukaan kaksi tavavuosien suosikkiyhtyettä olisi suunnittelemassa yhteistä kiertuetta. The Sun -lehden mukaan Backstreet Boysin Brian Littrell kertoi yhtyeiden parhaillaan neuvottelevan yhteiskiertueen mahdollisuudesta.

Spice Girlsin mahdollinen paluu on ollut runsaasti esillä mediassa, mutta toistaiseksi yritykset ovat kaatuneet Victoria Beckhamin kielteiseen päätökseen osallistua esiintymislavoilla kiertämiseen. Yhtye esiintyi viimeksi yhdessä vuonna 2012 Lontoon olympialaisten päätöstapahtumassa.