Suomalaismiehet ihmetyttivät Jimmy Kimmeliä: ”Tätäkö Suomi tarkoittaa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jimmy Kimmel lukeutuu maailman suosituimpiin television keskusteluohjelmien isäntiin. Hänen ohjelmansa kuvauksia käy seuraamassa Hollywoodin ydinkeskustassa runsaasti myös suomalaisia turisteja, ja osa heistä päätyy joskus vilaukselta myös televisioon kymmenien miljoonien katsojien eteen.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään video, jossa Kimmel lämmittelee yleisöä ennen varsinaisen lähetyksen kuvauksia. Suosikkijuontaja keskustelee rennosti yleisön kanssa, ja joukossa sattuu olemaan myös kaksi suomalaismiestä. Kimmeliä huvitti kovasti se, että suomalaiset ovat melko lyhytsanaisia, ja siksi hän kysyikin miehiltä tarkoittaako Finnish-sana lauseiden lopettamista lyhyeen. Samalla hän totesi, että päätyessään joskus Suomeen hän ei välttämättä tuntisi oloaan kovin kotoisaksi.