Kolme salaisen palvelun agenttia irtisanottiin – bilettivät liikaa Amsterdamissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oi Amsterdam! Tuo Alankomaiden pääkaupunki on kaunis eurooppalainen kaupunki, joka lienee kaikista tunnetuin sen kannabismyönteisestä kulttuuristaan. Nyt Yhdysvaltojen salaisen palvelun agentit ovat joutuneet kokemaan Euroopan synninpesän vaarat kantapään kautta.

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman johtaman hallituksen leivissä työskentelevien agenttien on nyt kerrottu mokailleen Amsterdamissa antaumuksella. Kolme salaisen palvelun agenttia oli odottanut maansa presidenttiä saapuvaksi Hollantiin sunnuntaina, mutta koska he olivat saapuneet jo viikonlopuksi paikalle, olivat he bilettäneet lauantaina kaupungin tyyliin aamuyön pikkutunneille saakka.

Valitettavasti yksi agenteista oli sammunut hotellinsa käytävälle. Työmatkallaan olleiden agenttien on oltava selvinpäin 10 tuntia ennen ja jälkeen työtehtäviensä, joten heidät irtisanottiin kännäämisen takia, Washington Post raportoi. Obama saapui Eurooppaan G8-maiden kokousta varten.