Suomalainen huumoriryhmä kasvaa Facebookissa – kissakuvat ilman kissoja

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Starassa ja verkon sadoissa muissa viihdemedioissa julkaistaan päivittäin valtava määrä kuvia ja videoita lemmikeistä, kuten kissoista ja koirista. Myös eräät historian suosituimmista kuvista ja videoista esittelevät lemmikkien elämää. Kaikki eivät kuitenkaan jaksa ihastella karvaisten nelijalkaisten kuvia.

Suomeen onkin tätä tarkoitusta varten perustettu Kissakuvat ilman kissoja -niminen ryhmä, joka on tähän mennessä mukana 300 jäsentä, ja määrä kasvaa koko ajan. Ryhmässä jäsenet julkaisevat kissakuvia ilman kissoja. Kissat tosin puuttuvat vain kuvasta, sillä kuvatekstissä ne ovat edelleen mukana.

– Se lähti liikkeelle kissakuvista ärsyyntyneiden ihmisten kesken. Kaikilla on Facebookissa takuulla kaveri, tai useampi, ketkä jakavat päivittäin kissoistaan kuvia ja lässyttävät kuvateksteissään. Nyt tehdään samaa, mutta ilman kissoja, ryhmän perustajiin lukeutuva Tomi Mäenpää kertoi Staralle.