Paparazzi paljasti Elton Johnin silmän – käytti aurinkolaseja ihan syystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimuusikko Elton John, tuo 66-vuotias popmusiikin villitiikeri, on tehnyt uransa aikana varmasti lähes kaiken – paitsi äänittänyt räppiä. Rolling Stone -lehden haastattelussa Elton paljasti pohtivansa yhteistyötä Pharrell Williamsin tai Kanye Westin kanssa tulevan albuminsa suhteen.

Nyt Elton John on kuvattu poikkeuksellisen karun näköisenä, kun paparazzi onnistui ikuistamaan hänet kirjan nimmaritilaisuudessa ilman aurinkolaseja. Poptähden vasen silmä oli niin katua nähtävää, että aurinkolasit oli aihetta laittaa silmille ennen fanien tapaamista.

Enemmän Sir Elton Hercules John on tunnettu melodisista romanttisista kappaleistaan. Hänen uransa suurin kaupallinen menestys ajoittui 1970-luvulle, joskin miekkonen on tehnyt tasaiseen tahtiin hittejä uransa varrella. 1990-luvulla tähti kärsi kertomansa mukaan huumeongelmista, alkoholismista ja bulimiasta.