Pikkupoika kuuli saavansa siskon – voimakas reaktio vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sisatusten elämä ei aina ole helppoa, kun esikoinen saa usein seuraa nuoremmista sisaruksista, joiden kanssa vanhempien huomio täytyy jakaa. Sukupuolikysymys on myös usein esillä perheissä, sillä pojat haluavat usein veljen kaverikseen ja tytöt puolestaan siskon.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa nähdään kohtaus, joka syntyi, kun kolmelapsiseen perheeseen oli tulossa vielä neljäs pienokainen. Aikaisemmista lapsista kaksi oli tyttöjä ja yksi poika, joka olisi tietenkin halunnut veljen kaverikseen.

Vanhemmat kuitenkin ilmoittivat, että tuleva lapsi on tyttö. Sen kuultuaan poika purskahti lohduttomaan itkuun, koska hän ei halunnut vanhempiensa enää keskittyvän tyttöihin. Isä yrittää lohduttaa kertomalla, että hän reagoi tietoon samalla tavalla.