Harry Potter -pila järkytti Yhdysvalloissa – kuolema kosketuksesta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Velhopoika Harry Potterin elämässä riittää kuuluisassa kirjasarjassa jännitystä, sillä hän joutuu muun muassa pakenemaan julmia ja sieluttomia ankeuttajia. Kyseiset oliot imevät kaiken ilon ja elämänhalun kenestä tahansa ihmisestä. ankeuttajan voi pysäyttää vain suojelius-loitsulla.

YouTube
YouTube

Nyt eräällä YouTube-pilavideolla nähdään, mitä tapahtuu, kun mies joutuu kadulla päiväsaikaan ankeuttajan uhriksi. Yousef Erakat -niminen mies on tuttu muistakin koomisista videoistaan, joita hän julkaisee FouseyTUBE-kanavalla. Taannoin olemme nähneet miehen peppupiloja, joissa uroksia huijataan tuijottelemaan Erakatin kankkuja.

Uusimmalla pilavideolla mies kulkee kadulla yhdessä ankeuttajan kanssa. Kyseinen olento tainnuttaa Erakatin kerta toisensa jälkeen. Oikeiden Harry Potter -taikasanojen jälkeen ankeuttaja vetää homman överiksi, ja käyttää tappaviksi loitsuiksi julkkisten, kuten Miley Cyrusin ja Justin Bieberin nimiä.