Joanna Krupan asu muuttui läpinäkyväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewives of Miami -realityohjelmasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa on ollut ohjelman myötä kovasti otsikoissa suhdesotkujensa merkeissä. Väitteistä huolimatta hänen suhteensa Romain Zagoon on jatkunut, joskin Joanna viihtyy julkisuudessa usein ilman miestään.

Nyt Joanna on osallistunut Humane Society of The United Statesin järjestämään 60th Anniversary Benefit Gala -tapahtumaan, jossa hän asteli punaiselle matolle tyköistuvassa mustassa iltapuvussa. Kuvaajien salamavalot tekivät kuitenkin asusta läpinäkyvän, eikä asun alla ollut tietenkään rintaliivejä. Joanna taisi kuitenkin aavistaa tulevan, sillä hän oli suojannut nänninsä pienillä peitteillä.

Puolalais-amerikkalainen malli-näyttelijätär Joanna Krupa on nähty useissa televisio-ohjelmissa. Hän on vieraillut Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa -ohjelmissa. Neidon kerrotaan toivovan perheenlisäystä, ja hänen unelmansa on saada kaksoset, poika ja tyttö. Joanna ja hänen pikkusiskonsa Marta ovat molemmat malleja, ja heidät nimitettiin taannoin maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi.