Odotettu herkku? Mansikkasuklaakatkarapusipsit kauppoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japani on omituisten asioiden maa, ja maan elintarvikemarkkinoilla törmää toinen toistaan kummallisempiin tuotteisiin ja makuvaihtoehtoihin. Kerroimme äskettäin kauppojen hyllyille tulleesta jäätelöpuikosta, jonka maku on lähempänä italialaista ravintola-annosta kuin jälkiruokaherkkua.

sipsitjapani30032014

Nyt vuoronsa saavat omituiset mansikkasuklaakatkarapusipsit. Toisin sanoen herkun päämakuina ovat mansikka, suklaa ja katkarapu. Tässä kohtaa voi kysyä, että kuka himoitsee näitä kolmea täysin eri maailmasta peräisin olevaa aromia? Tuotteesta uutisoineen RocketNews24.comin mukaan herkku onkin onnen omiaan esimerkiksi raskaana oleville naisille, joiden himoitsemat asiat eivät muistuta mitään normaalia.

Calbee-elintarvikemerkin lanseeraamat sipsit löytyvät tarkoin valituista tokiolaiskaupoista noin viiden euron pakettihintaan. Kerroimme hiljattain japanilaisesta jäätelöpuikosta, jonka maku muistuttaa tomaattista pastaa ja sen sisällä on jopa pieniä tomaattikuutioita. Kuka näitä tuotteita keksii tai syö?