Näin teet uusia herkkuja banaanista – helposti ja kätevästi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Banaani on varsin käytetty hedelmä monenlaisessa ruoanlaitossa. Se kun sopii niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokiin. Osa nautiskelee keltaista makupalaa pizzan päällä, toiset taas smoothiessa.

YouTube
YouTube

Videolla on nyt koottu kätevät banaanisnackit yhteen. Tässä välipalavinkkejä, joista voit halutessasi ottaa kopin. Miten olisi esimerkiksi banaanisushi? Se valmistuu banaania, tortillaa ja maapähkinävoita hyödyntämällä. Pähkinävoin tilalla voisi periaatteessa käyttää Nutellaa.

Moni paleoruokavalion ystävä on tiennyt jo ajat sitten banaanijäätelöstä. Se tehdään laittamalla viipaloituja banaaninpaloja pakkaseen ja sekoittamalla esimerkiksi maitoa tai kookoskermaa joukkoon – lopputulos on huumaava! Jos kaipaa enemmän makeaa, voi tehdä banaaniveneitä banaanista, suklaapaloista ja vaahtokarkeista. Kun kokonaisuuden paistaa uunissa folion sisällä, tulos on herkullinen.