No niin naiset! Nyt lähdetään Brasiliaan – kuvat kertovat miksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mediassa mässäillään yleensä kauniimman sukupuolen tähdittämillä kuvilla, joissa paljastetaan povea ja pakaraa juuri sen verran, että miesten mielikuvitus lähtee liikkeelle. Nyt kuitenkin julkisuuteen on noussut erään brassimiehen valokuvat, ja kyseessä on kaiketi maailmankaikkeuden kuumin vartija.

Brasilian Sao Paolossa työskentelevä Guilherme Leao on yksi alueensa komeimmista nähtävyyksistä. Mies nimitettiin hiljattain maanalaisen metron turvallisuustiimin parhaimman näköiseksi mieheksi. Eikä suotta. Vartijan Instagram-kuvia katsellessa selviää nopeasti syy siihen, miksi naiset käyttävät Sao Paolon metriverkostoa niin ahkerasti.

Useat neitokaiset tahtovat yhteiskuvaan komistuksen kanssa ja vaikka miehellä ei ole ilmeisesti ikää kuin 22 vuotta, saa hän sekä teinityttöjen että iäkkäiden rouvien polvet veteläksi. Jos naisilla on vielä univormuihin liittyviä fantasioita, on Guilherme suorastaan pakollinen nähtävyys.