Parikymppinen, näissä paikoissa sinun kannattaisi elää

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Parikymppisellä on vielä elämä edessään ja se on ihanaa uusien seikkailujen täyttämää ajelehtimista. Maailmassa on paikkoja, joissa jännittävien juttujen kokeileminen ja oman itsensä etsiminen onnistuu paremmin kuin missään muualla.

Listalta löytyy esimerkiksi Jackson Hole, Wyoming, jossa kuka tahansa voi syleillä sisäistä hiihtopummiaan. Austinissa voi taas videon mukaan elää halvalla rentoa elämää ystävien kanssa. New Yorkissa on parasta kokeilla kaupunkielämää täysillä, sekä rakastua seksikkääseen muukalaiseen.

Berliinissä pystyy elämään boheemisti ja luomaan oman taideinstallaation. San Franciscossa parikymppinen voi saada keikkaduunia suositusta start-up-yrityksestä sekä kasvaa henkisesti kasvamatta liikaa. Seattleen henkilö päätyy, kun on aika jo hieman hidastaa tahtia ja pohdiskella elämää syvemmin sekä miettiä, missä haluaisi asua kolmekymppisenä.