Teinityttöjen uusi päiväuni? Austin Mahone nousi jättihitiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Komeille nuorille poikatähdille on aina tilausta, sen todistaa vaikkapa One Direction -yhtyeen ja laulaja Justin Bieberin megalomaaninen kansainvälinen menestys. Kohtuullisen tavallisella ulkonäöllä varustettu nuorukainenkin voi olla liki yhdessä yössä teinityttöjen ihailun kohde, jos tanssi- ja laulunlahjoissa riittää.

YouTube
YouTube

Nyt markkinoilla on uusi tulokas, yhdysvaltalainen Austin Mahone, joka esiintyy MMM Yeah -singlellään räppäri Pitbullin kanssa. Musiikkivideolla nähdään söpö nuorukainen, autokauppiaan näköinen rap-tähti ja kauniita naisia. Meno on vinkeää ja nuorekasta – ja kappale itsessään voi olla eräs tulevan kesän hittiralleista. Uppoaako Austin Suomen tyttösiin? Tähän mennessä video on saanut jo yli seitsemän miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Mahone ei ole suinkaan aloittelija musiikkialalla, sillä 17-vuotias poppari päätyi julkisuuteen vuonna 2011 nettiin lataamiensa musiikkivideoiden ansiosta. Hän on julkaissut viisi singleä, joiden nimet ovat 11:11, Say Somethin, Never Say Never, Say You’re Just a Friend ja What About Love. Mahonea on kutsuttu uudeksi Justin Bieberiksi, ja hän onkin esittänyt muutamia Bieber-covereita.