Lady Gaga mieltyi paljastaviin asuihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga saa kaipaamaansa huomiota viikoittain eriskummallisilla asuvalinnoilla, jotka saavat monet kurtistamaan kulmia ja pyörittelemään päätään. Fanit tietysti huokailevat ihastuneina naisen asuvalintojen rohkeutta ylistäen. Nyt laulaja on kuvattu rohkeassa asussa.

Poppari nähtiin poistumassa Roselandin harjoituksista asussa, joka ei jättänyt ainakaan liikoja mielikuvituksen varaan. Asu oli nimittäin pitkälti läpinäkyvä ja paljasti pintaa tavallista enemmän. Mitään intiimiä ei kuitenkaan vilahtanut.

Lady Gagan ARTPOP-albumi ei saavuttanut samanlaista megasuosiota kuin artistin aiemmat musiikkijulkaisut. Poptähti hehkutti äskettäin olevansa ylpeä siitä, että on päässyt yli syömishäiriöstään. Sen jälkeen hän pääsi otsikoihin, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi värillistä maalia tähden päälle SXSW-festivaalien keikan aikana.