Mikä näky jääkiekkomatsissa! Maalivahti tempaisi cheerleadereiden kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekko-otteluissa eletään parhaillaan Suomessa jännittäviä hetkiä kauden lähestyessä loppuaan. Otteluissa tarjotaan nähtävää kaukalon lisäksi myös katsomoiden puolella, kun näyttävät cheerleaderit kannustavat kotijoukkuetta näyttävästi. Hyvin harvoin heidän joukkoonsa eksyy joku ottelun pelaajista.

YouTube
YouTube

Nyt sellainen tilanne on kuitenkin nähty, kun maalivahti Andrew Loewen saatiin puhuttua mukaan cheerleadereiden The Wobble -tanssikuvioihin juuri ennen kolmannen erän alkamista. Tulos sai yleisön huutamaan innostuksesta, sillä veskari hoiti osuutensa kuin vanha tekijä. Koreografia meni niin hyvin, että mies lienee tarkkaillut cheerleadereiden tanssia usemmankin kerran melko tarkasti.