Taylor Momsen alastomana uudella videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Taylor Momsen tuli aikoinaan tunnetuksi Gossip Girl -sarjasta, mutta on sittemmin vaihtanut tyylinsä huomattavasti rockimpaan ja goottilaisempaan muotoon. Tähti näyttäytyy nykyään punaisella matolla silmät mustattuina ja huulet tummina. Tähti luotsaa The Pretty Reckless -yhtyettä.

Nyt Pretty Reckless -yhtye on julkaissut uuden musiikkivideon, jossa Taylor Momsen jatkaa rohkealla linjallaan. Heaven Knows -kappaleen videolla vaaleahiuksinen kaunotar on pukeutunut mustaan kaapuun, jonka alla tähdellä on ainoastaan intiimialueet juuri ja juuri peittävä suurikokoinen risti.

Taannoin Taylor Momsen nähtiin Going to Hell -musiikkivideolla yläosattomissa. Video oli varsin rohkea, sillä siinä tähti nähtiin orgioissa sensuelleissa tunnelmissa. Momsen on herättänyt huomiota myös seksipaljastuksillaan ja kertonut haastattelussa harrastaneensa esimerkiksi yhdyntöjä papin kanssa.