Kim Kardashianin kustannuksella nauretaan taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian ja Kanye West nähtiin äskettäin Vogue-lehden uuden numeron kanssa, jossa he poseerasivat häätunnelmissa. Näyttelijät James Franco ja Seth Rogen loivat kansikuvasta nopeasti parodiaversion, kuten he tekivät aikaisemmin Kanye Westin Bound 2 -kappaleen videostakin.

Nyt myös Kim Kardashianin oma pikkusisko on päättänyt vitsailla kuuluisan kansikuvan kustannuksella. Kylie Jenner jakoi Twitter-tilillään kuvan, jossa Kimin ja Kanyen kasvot on korvattu hänen ja Kendall Jennerin omilla.

– Anteeksi, Kim, 16-vuotias neitokainen kirjoitti.

Mitä kannen parodiaversioihin tulee, James Francon ja Seth Rogenin versio vetää edelleen Jennerin luomusta pidemmän korren. James Francon photoshop-taidot ovat nimittäin huomattavasti Kylie Jenneriä paremmat.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ehkä Yhdysvaltojen rakastetuin ja vihatuin julkkispari. Molemmat tiedetään itsekeskeisinä persoonina, joista tosin räppäri on selkeämmin narsisti, kun taas Kardashian seuraa mielellään vahvemman persoonan ohjausta. Molemmat ovat onnistuneet keräämään omilla tahoillaan suuren omaisuuden, ja heidän yhdistymisensä avioliittoon tekee parista viihdemaailman suuren voimaparin.