Megan Fox tekee paluun – katso Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat -traileri

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet muistavat lapsuudestaan tutun animaatiosarjan, jossa seikkailivat teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat. Heidän tarinansa perustuu alkujaan Kevin Eastmanin ja Peter Lairdin tekemään sarjakuvaan. Leonardon, Donatellon, Rafaellon ja Michelangelon tarina tulee kokoillan elokuvana valkokankaalle tänä vuonna.

YouTube
YouTube

Michael Bayn ohjaamassa Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa näyttelevät muun muassa Megan Fox, Pete Ploszek, Noel Fisher, Jeremy Howard, Alan Ritchson, Danny Woodburn, William Fichtner, Will Arnett ja Whoopi Goldberg. Elokuvan ensi-ilta on 8. elokuuta.

Toimintaelokuvassa käsitellään New Yorkin ylle laskeutunutta alamaailman pimeyttä, joka johtuu Silppurista ja hänen miehistään. Onneksi viemäreistä apuun nousevat nuoret ja taistelutahtoiset teinimutanttikilpikonnat, joiden ninja-potkuissa on ytyä. Esimakua tulevasta elokuvasta on vasta julkaistulla trailerilla.