Miranda Kerr on biseksuaali? Haluaa tutkia seksuaalisuuttaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Miranda Kerr erosi taannoin miehestään, näyttelijä Orlando Bloomista. Hollywood-tähdellä uutisoidaan olevan jo uusi tyttöystävä, mutta Miranda on keskittynyt pääasiassa työkuvioihinsa. Taannoin hän herätti kohua rohkealla kenkämainoksella.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt 30-vuotias supermalli on vihjannut olevansa biseksuaali, ja haluavansa päästä kokemaan fantasioitaan naisten kanssa taannoisen eronsa jälkeen. Miranda Kerr avautui GQ-lehden haastattelussa pitävänsä sekä miehistä että naisista.

– Ihailen sekä miehiä, että naisia. Rakastan naisen vartaloa ja arvostan naisen muotoja. Haluaisin vähän kokeilla asioita. Älä koskaan sano ei koskaan, mallikaunotar vihjasi, Miranda Kerr paljasti.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.

mirandakerr02102013