Prostituoitu löytyi Google Earthista – joku näki harvinaisen paljon vaivaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nojatuolimatkoja mahdollistava Google Earth on monen netinkäyttäjän lempilelu, koska sovelluksen avulla pääsee kurkistelemaan toiselle puolelle maapalloa yhdellä napin painalluksella. Nyt eräs Google-seikkailija on paikantanut maapallon kartalta maksullisen naisen.

Google Earth
Google Earth

Tässä ei sinänsä ole mitään kummallista, sillä prostituoituja näkee kaikissa maailman kolkissa myös ilmielävinä. Sen sijaan naiseen kohdistuva huomio ihmetyttää, sillä Emmimem-nimimerkki on nähnyt melkoisesti vaivaa kertoakseen myös muille Google Earth -löydöksestään. Hän teki naisesta yli minuutin pituisen videon.

YouTubessa julkaistulla videolla nähdää selvästi tien vieressä seisova minihameinen nainen. Toisinaan karttapalveluihin on tallentunut huomattavasti kiinnostavampia asioita, kuten kerran erään pariskunnan erotilanne. Google Street View -palvelun katunäkymästä huomasi hyvin, kuinka vihainen tyttöystävä oli heittänyt poikaystävänsä tavarat talon edustalle.