Shannen Doherty oli 90-luvulla miljoonien poikien päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hills 90210 -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Shannen Doherty oli 1990-luvulla yksi Yhdysvaltain suosituimmista televisionäyttelijöistä. Tuolloin miljoonien poikien ja miesten päiväuni esitti sarjassa Brenda Walsh -nimistä roolihahmoa.

Doherty nähtiin sarjan päätyttyä myös elokuvarooleissa, mutta hän palasi muutaman vuoden jälkeen takaisin televisioon. Sittemmin on tapahtunut paljon, eikä elämä ole aina kohdellut näyttelijätärtä silkkihansikkain. Eilen Shannen kuvattiin Australiassa Perthin lentokentällä. Entinen päiväuni ei ollut tällä kertaa ihan parhaimmillaan.

41-vuotias Shannen Doherty nousi kertaheitolla supertähdeksi Beverly Hills 90210 -televisiosarjan myötä. Sittemmin hän on tehnyt uraa näyttelemisen lisäksi myös elokuvaohjaajana. Vuonna 1998 hän sai uuden pestin televisiossa Siskoni on noita -sarjan tähtenä. Viime aikoina hänet on nähty myös suosikkisarjansa 90210 -nimisessä spin off -versiossa. Maaliskuussa 2010 Shannen Doherty osallistui Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun, mutta putosi kisasta koko kisan ensimmäisenä.