Vainoaja tunkeutui Selena Gomezin kotiin – piiloutui vierasrakennukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaistähti Selena Gomez pääsi taannoin pois vieroitushoidosta, ja nyt neitokainen on paremmassa kunnossa. Hän on myös osoittanut yhteenpalaamisen merkkejä on-off -poikaystävänsä Justin Bieberin kanssa. Pari nähtiin äskettäin Dallasissa yhdessä.

Nyt Selena Gomez on kuitenkin joutunut varsin karmivaan tilanteeseen. Los Angelesin poliisi pidätti sunnuntaina Cruz Che -nimisen miehen tämän murtauduttua näyttelijättären kotiin. Näyttelijättären kodin vierasrakennukseen piiloutunut 20-vuotias vainoaja jäi kiinni, kun Gomez kuuli outoja ääniä ja päätti hälyttää vartijat paikalle.

21-vuotias Selena Gomez passitettiin taannoin vieroitushoitoon mielialalääkkeiden, alkoholin ja kannabiksen liiallisen käytön takia. Toipumisen jälkeen hän vietti Dallasissa aikaa Justin Bieberin kanssa. Popparit kävivät yhdessä ostoksilla ja syömässä pienen seurueen kanssa. Justin latasi muutamaa päivää aiemmin Instagramiin Selenan kuvan ja kutsui naista prinsessaksi.