Bria Murphy kuvattiin rantapalloilemassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat Hollywood-tähtien lapset seuraavat vanhempiensa jalanjälkiä ja yrittävät uraa viihdemaailman parissa. Koomikko Eddie Murphyn tyttäret Bria ja Shayne ovat luoneet viime vuosina uraa malleina, ja siskokset alkavat olla tuttuja nimiä myös viihdelehtien sivuilta.

Splash
Splash

Nyt 24-vuotias Bria on kuvattu viettämässä rantalomaa Havaijilla. Tumma kaunotar nähtiin esimerkiksi pelaamassa rantalentopalloa, syömässä jäätelöä ja polttamassa savuketta vaaleisiin bikineihin sonnustautuneena.

Edward Regan ”Eddie” Murphyn tytär Bria Murphy luo parhaillaan uraa mallimaailmassa. Hänet on nähty esimerkiksi Maxim-lehden kuvissa ja Dark and Lovely -hiustuotesarjan mallina. Bria on myös esiintynyt räppäri Walen musiikkivideolla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash