Frederik julkaisee viimeisen levynsä: ”Missä on naiset, siellä on jatkot”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viidenkymmenen vuoden pituisen uransa aikana Frederik on kohauttanut kansaa yli 30 pitkäsoitolla ja noin 500 laululla. Matkan varrella Reetu on käsitellyt lauluissaan kortongit, poliitikot, ladyboyt, miesstripparit, nakurannat, diktaattorit ja duunarit pilke silmäkulmassa.

– Vaikka kyseessä on lopetuslevyni, eivät nämä hommat tähän lopu. Missä on jatkot –albumilla säätöä jatketaan kentällä vielä pitkälle. Keikoilla ja jatkoilla biletetään normaaliin tahtiin hiki pinnassa lanteet notkuen. Viimeisellä levyllä halusin erityisesti kiittää naisfanejani tulkitsemalla naisten kynästä tehtyjä tekstejä, haluja ja unelmia. Missä on naiset, siellä on jatkot, Reetu kommentoi.

Viimeisellä albumillaan Frederik nostaa käden lippaan, kiittää, kumartaa ja antaa naisille sananvuoron, sillä sanoituksista vastaa naiskaksikko Laura Madekivi ja Niina Hartikainen. Tarinat ovat naisten maailmasta ja tuovat musiikkiin uuden jännitteen. Tarinat liitelevät nykypäivän erotiikasta hauskanpitoon ja biletykseen. Säveltäjinä viimeisellä tuotoksella vaikuttavat Popedasta tuttu Costello Hautamäki ja Lasse Turunen.