Isä talutti 11-vuotiaan tyttärensä alttarille – syy tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

11-vuotias tyttö Josie Zetz asteli äskettäin alttarille, jonne hänet saattoi hänen 62-vuotias isänsä. Nyt ei kuitenkaan ole kyse Lähi-Idän lapsivaimoista, vaan perheenisän synkästä kohtalosta. Hän nimittäin ei tule aikoinaan olemaan paikalla Josien varsinaisissa häissä.

Jim Zetz sairastaa erittäin pitkälle edennyttä syöpää, joten hän ei ole enää elossa tyttärensä mennessä tulevaisuudessa oikeasti naimisiin. Valokuvaaja Lindsey Villatoro kuuli tilanteesta, ja ryhtyi heti toimeen. Hän keräsi kolmessa päivässä rahat tilaisuuden järjestämiseen ja muun muassa hääpuvun ja hääkakun ostamiseen. Tyttären häät päätettiin lavastaa tämän 11-vuotispäiväksi.

Kuoleva isä pääsi valokuvaajan ansiosta sittenkin saattamaan tyttärensä alttarille, eli toteuttamaan molempien hartaan toiveen. Isä talutti tyttärensä alttarille, jossa oikea pappi julisti heidät seremonian päätteeksi isäksi ja tyttäreksi. Sen jälkeen isä pujotti tyttären oikean käden sormeen sormuksen. Villatoro myös kuvasi ikimuistoisen päivän.