Linda Lampenius julkaisi kuvan Baywatchin kuvauksista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomenruotsalainen Linda Lampenius nousi 1990-luvulla tunnetuksi viulistina, mutta sai ulkonäkönsä vuoksi runsaasti töitä myös muun muassa mallina. Oman siiderinkin saanut Lampenius loi myös kansainvälistä uraa, ja hänet nähtiin muun muassa Playboy-lehden sivuilla ja Baywatch-sarjassa.

Nyt Linda Lampenius on heittäytynyt nostalgiseksi sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi Instagram-tilillään kolme kuvaa Baywatch-sarjan kuvauksista vuodelta 1999. Lampenius nähdään kuvissa muun muassa bikineissä näyttelijä David Chokachin seurassa.

Vanhojen Baywatch-kuvien jakaminen selittyy sillä, että Linda Lampenius oli taannoin vieraana sarjassa näytelleen David Hasselhoffin uudessa keskusteluohjelmassa. Hasselhoffilla on ruotsin TV3-kanavalla oma Hasselhoff – En svensk talkshow -ohjelmansa. Kaksikko keskusteli televisiossa Baywatch-sarjasta, ja Linda Lampenius myös esitti ohjelmassa musiikkia. Kuvista kertoi tänään Iltalehti.