Nicholas Cage -pilakuvat päätyvät taidenäyttelyyn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Nicholas Cagen kasvot voivat putkahtaa esiin lähes mistäpäin verkkoa tahansa, sillä niistä on tullut hauskojen meemien ja fanitaideteosten kohde. Tähden kasvot on photoshopattu esimerkiksi Disneyn prinsessoille, ja tämä on vain jäävuoren huippu Cage-taiteessa.

babyniccage.tumblr.com
babyniccage.tumblr.com

Nyt San Franciscossa järjestetään oikea taidenäyttely, jonka nimi on Nicholas Cage Art Show and Musical Shenanigans. Kyseisessä näyttelyssä esitellään fanien tekemisä koomisia pilakuvia tähdestä, ja niitä on kerätty ympäri maailmaa. Parasta on kuitenkin näyttelyn kuvaus.

Siinä kerrotaan, että ”Nicholas Cage on väärinymmärretyn seksuaalienergian, raa’an voiman ja kameleonttimaisen mystisyyden täyttämä arvoitus, joka pystyy esittämään Nicholas Cagea minä tahansa hahmona!” Taidenäyttelyn juontaa Ezra Croft ja siellä nähdään The Klown -niminen musiikkivieras.

Reddit
Reddit
Kuva: Imgur
Kuva: Imgur