Radioaseman juontajien aprillipila meni todella pitkälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissapäivänä vietettiin ympäri maailmaa Aprillipäivää, jolloin miljoonat ihmiset keksivät toisilleen toinen toistaan hauskempia aprillipiloja. Eräs parhaista tehtiin kuitenkin sydneyläisellä Nova 96.9 radioasemalla, jossa pilaa valmisteltiin pitkään ja antaumuksella.

YouTube
YouTube

Ensin radioaseman kaikki radiot viritettiin lähettämään todellisen lähetyksen sijaan juontajien omaa pilalähetystä, ja sen jälkeen Fitzy & Wippa suuntasivat studioon. Kesken lähetyksen toinen miehistä ryhtyi avautumaan toden teolla, ja kirosanat värittivät tarinaa surkeasta työpaikasta ja siitä kuinka hänellä on liian vähän aikaa perheelleen. Lopulta avautuminen päättyi tappeluun.

Videokamerat seurasivat radiokanavan johtajia, jotka menivät luonnollisesti täysin lankaan. Videolta voi suorastaan aistia pomojen raivon, kun juontajat heittävät vain lisää vettä myllyyn. Lopulta pila paljastetaan keskimääräistä näyttävämmin.