Maria Sharapova paljasti rusketusraitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen tenniskaunotar Maria Sharapova erosi pari vuotta sitten poikaystävästään, koripallotähti Sasha Vujacicista. Parhaillaan Maria on lomailemassa Meksikon Cancunissa yhdessä ystäviensä kanssa. Siellä hän ehti käväistä viilentymässä myös meren aalloissa.

Tenniskaunotar oli ilmeisesti hankkimassa uutta rusketusta, sillä vedessä ollessaan hän tarkisteli omia rusketusraitojaan useampaan otteeseen ja tuli samalla paljastaneeksi ne muillekin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Maria Sharapova on usein korostanut olevansa ihminen, joka ei halua revitellä elämänsä tapahtumia julkisuuden valokeilassa. Ex-pariskunta Sharapova ja Vujacic alkoivat tapailla toisiaan jo vuonna 2009. Pariskunta eteni kihloihin asti, ja Maria sai mieheltä hulppean 250.000 dollarin kihlasormuksen. Säteilevän kaunis neitokainen on tehnyt urheilijan uransa lisäksi mallintöitä. Hänet on nähty muun muassa Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa ja Niken, Princen ja Canonin mainoksissa.