Venäjän pakotteet vaikuttavat Hartwall Arenan keikkoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Financial Times julkaisi keskiviikkoiltana artikkelin, jossa käsitellään Yhdysvaltojen Venäjää kohtaan asettamien pakotteiden vaikutusta amerikkalaisen Live Nationin Suomen organisaation järjestämiin tapahtumiin Hartwall Arenalla.

Yksi Yhdysvaltain hallituksen pakotelistalle asettamista presidentti Vladimir Putinia lähellä olevista tahoista, venäläinen liikemies Gennady Timchenko, omistaa puolet Hartwall Arenasta. 25 prosentin osuudet omistavat Rotenbergin veljekset Boris ja Arkadi ovat myös molemmat listalla.

Live Nation on maailman suurin tapahtumanjärjestäjä, jolla on toimipisteitä myös eri puolilla Eurooppaa. Hartwall Arena on yksi Suomen Live Nationin paljon käyttämiä tapahtumapaikkoja, jossa tänä keväänä järjestetään muun muassa Justin Timberlaken ja Miley Cyrusin konsertit.

– Tutkimme parhaillaan emoyhtiömme ja Hartwall Arenan edustajien kanssa Yhdysvaltojen asettamien pakotteiden mahdollisia vaikutuksia Hartwall Arenan toimintaan. Suomalaisyleisön odottamat konsertit pyritään luonnollisesti järjestämään suunnitellusti, kommentoi asiaa Live Nation Finlandin toimitusjohtaja Nina Castrén.