Kardashianin perheen olympiavoittajasta tulee nainen – Brucesta Bridgette!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa on vellonut jo monta kuukautta huhu, että Kardashianien klaaniin kuulunut Bruce Jenner olisi pian muuttamassa identieettiään rajusti. Miehen seksuaaliseen habitukseen liittyvät kysymykset nousivat kaikkien huulille Krisistä eroamisen jälkeen, kun julkisuuteen paljastui, etteivät Jennerit ole harrastaneet vuosikausiin seksiä.

Splash
Splash

Nyt asia on lähes varmistunut todeksi, sillä Bruce Jenner on kääntynyt tohtori Renee Richardsin puoleen. Hän on niin ikään uran tenniksen parissa tehnyt ammattiurheilija. Hän on myös vaihtanut sukupuoltaan vuonna 1975, koska syntyi alun perin Richard Raskindiksi. Tohtori on tunnettu transseksuaalien oikeuksien puolesta taistelija.

International Business Timesin mukaan Bruce Jenner on turvautunut Renee Richardsin oppeihin, ja hän toimii Brucen henkilökohtaisena sukupuolenvaihtovalmentajana. Tohtori valmistelee Brucea suureen ja elämän mullistavaan operaatioon, jota ei tulisi tehdä kuin täydellä varmuudella. Brucen tuleva nimi on Bridgette.

Splash
Splash
Splash
Splash