Ellen DeGeneres löysi pilalle photoshopatun mallin – studiossa odotti yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina kehitys on mennyt suuntaan, jossa mainos- ja mallikuvia ei päädy julkisuuteen ilman digitaalista retusointia. Tarkkasilmäiset huomaavat mainosten kuvakäsittelyn nopeasti, mutta taannoin Target-tavaraloketjun mainos teki alalla melkoisen ennätyksen.

Target
Target
YouTube
YouTube

Bikinimallia on nimittäin photoshopattu niin rankalla kädellä, että lopputulos tuotti kylmiä väreitä graafisen alan ammattilaisille – ja varmasti muillekin. Nyt huippusuosittu Ellen DeGeneres on löytänyt mallin ja kutsunut hänet ohjelmaansa vieraaksi, jotta ihmiset näkisivät miltä tämä oikeasti näyttää. Mallikuvassa käsittämättömän ylipitkiksi jääneet kädet pääsivät pääosaan studiossa, jonne malli käveli tekokädet käsissään.