Farrah Abraham erotiikkakirjasarjan – kovat odotukset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teiniäiti Farrah Abraham oli mahdollisesti vuoden 2013 tunnetuin julkkistyrkky. Alun perin MTV:n Teiniäidit-sarjan kautta julkisuuteen ponnahtanut neitokainen teki seksivideon, jonka ansiosta hänen tilinsä kasvoi miljoonasumman verran.

22-vuotias tähti ei ole hiljentämässä vauhtia, vaan luo uusia aluevaltauksia. Farrah Abraham tulee nimittäin julkaisemaan kesäkuussa ensimmäisen kirjansa. Celebrity Sex Tape: In The Making tulee olemaan eroottisen romaanitrilogian ensimmäinen osa.

Farrah kertoi Hollywood Life -sivustolle, että hänen tavoitteenaan on ollut kirjoittaa parempi versio huippusuositusta 50 Shades of Grey -trilogiasta. Kustannusyhtiö Ellora’s Caven lehdistötiedotteen mukaan realitytähden omaelämänkerrallisia elementtejä sisältävä kirjasarja kertoo Fallon Opal -nimisestä nousevasta Hollywood-kaunottaresta. Tähti joutuu valokeilaan, kun hänen ykstyinen seksivideonsa vuotaa julkisuuteen.

Farrah Abraham on onnistunut käyttämään julkisuutensa hyödyksi lähes kaikilla mahdollisilla aspekteilla. Farrah Abraham kuittasi aikuisviihde-elokuvasta miljoonasumman ja sittemmin hänestä on tehty myös seksinukke. Nainen tunnetaan myös lukuisista plastiikkakirurgisista operaatioista, joihin hän on käyttänyt yli 30.000 dollaria.