Kim Kardashianilta seksikkäitä lomavideoita nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West nähtiin äskettäin Vogue-lehden uuden numeron kannessa häätunnelmissa. Kuva sai aikaan jonkin runsaasti vitsailua, ja siitä tehtiin lukuisia parodiaversioita. Taannoin Kimille kävi köpelösti ollessaan Thaimaassa kuvauksissa, kun paikalla ollut norsu yritti tehdä neitokaisen kanssa lähempää tuttavuutta.

Vastoinkäymiset eivät kuitenkaan ole hidastaneet Kim Kardashianin tahtia jakaa seksikästä materiaalia itsestään sosiaalisessa mediassa. Thaimaassa vieraillut 33-vuotias tähti on nyt julkaissut Instagram-tilillään videoita, joissa hän muun muassa poseeraa bikineissä uima-altaassa. Tällä kertaa norsut eivät päässeet pilaamaan hänen kameran edessä keikistelyään.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ehkä Yhdysvaltojen rakastetuin ja vihatuin julkkispari. Molemmat tiedetään itsekeskeisinä persoonina, joista tosin räppäri on selkeämmin narsisti, kun taas Kardashian seuraa mielellään vahvemman persoonan ohjausta. Molemmat ovat onnistuneet keräämään omilla tahoillaan suuren omaisuuden, ja heidän yhdistymisensä avioliittoon tekee parista viihdemaailman suuren voimaparin.