Räppärin Coco-vaimo ei rintavakoaan peitellyt – mauttoman paljastava?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rap-tähti Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin on tullut tunnetuksi paitsi miehestään myös omista paljastavista asuistaan ja kuvistaan. Coco jakaa auliisti rohkeita valokuviaan internetissä, mutta tällä kertaa hän on päätynyt paparazzien tähtäimiin.

Splash
Splash

Coco kuvattiin hänen saapuessaan Deja Vu Adult Amporium -tapahtumaan Las Vegasissa. Tapahtuman teeman mukaisesti Coco oli pukeutunut melko erittäin rohkealla kaula-aukolla varustettuun asuun.

34-vuotias blondi tähditti aiemmin siippansa kanssa Ice Loves Coco -sarjaa. Pari ilmoitti äskettäin keskusteluohjelmassa, ettei aio jatkaa ohjelman kuvaamista kolmannen tuotantokauden jälkeen, mikä tuli päätökseen viime vuoden puolella. Molemmat tähdet aikovat keskittyä muihin projekteihinsa. He suunnittelevat muun muassa yhteistä talk show’ta.

Splash
Splash
Splash
Splash