Rita Oran asuvalinta yllätti muotijuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari palasi takaisin yhteen ja on edustanut onnellisesti yhdessä viihdealan tilaisuuksissa. Niin tapahtui tuttuun tapaan tälläkin viikolla.

Splash
Splash

Rita kuvattiin poistumassa Albert-museosta Lontoossa sen jälkeen kun hän oli osallistunut italialaiseen muoti-iltaan. Tapahtuman miehet eivät voineet olla huomaamatta Ritan asun näyttävää kaula-aukkoa, ja ainakin paparazzit olivat innoissaan näkemästään.

Rita Oran I Will Never Let You Down -kappaleen on tuottanut poikaystävä Calvin Harris. Laulu tullaan näkemään Rimmel London -merkin mainoksessa. Rita Ora vierailee tulevaisuudessa Iggy Azalean The New Classic -debyyttialbumilla. Hänet nähdään myös kohutussa Fifty Shades of Grey -elokuvassa Christian Greyn roolihahmon Mia-siskona.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash