Patenttihakemus paljastui: Tältä Applen iPhone 6 näyttää?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuoden syyskuussa kauppoihin ilmestynyt Applen iPhone 5 julistettiin pian ilmestymisensä jälkeen maailman vihatuimmaksi puhelimeksi. Voittokulku tyssähti heti alkuun lukuisten bugien takia, ja tietenkin Apple yrittää kehittää puhelimiaan jatkuvasti paremmaksi.

Apple
Apple

Nyt on saatu esimakua Applen iPhonen seuraavasta mallista, sillä yhtiö on hakenut kahta patenttia Yhdysvaltojen patentti- ja rekisterihallitukselta. Ensimmäinen patentti koskee liikuteltavaa kameran linssiä ja toinen Home-nappia, jolloin painalluksen voimakkuus määrittelee puhelimessa tapahtuvan toiminnan.

Uudessa iPhone 6 -mallissa tulee ennakkotietojen mukaan olemaan myös aiempaa suurempi näyttö. Reutersin mukaan seuraavassa iPhonessa on likimain 12-senttinen näyttö. Lisäksi Applen kerrotaan aloittavan uuden puhelimen ja tabletin välimallia mukailevan älylaitteen valmistamisen.