Brittimies väittää: 200 seksiseuralaista vuodessa Twitteristä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media ja deittisaitit ovat olleet jo vuosia kiistatta yksi yleisimpiä paikkoja löytää seksiseuraa. Monet ei-nettiaktiivitkin ovat löytäneet verkosta tyttöystävän tai jopa tulevan vaimon. Nyt eräs brittimies väittää hankkivansa Twitteristä 200 seksiseuralaista vuosittain.

Twitter
Twitter

Ben James -niminen mies on listannut 200 naista, jotka hän sai houkuteltua seksiin kanssaan vuoden aikana. Kaikkiin naisiin mies teki kertomansa mukaan ensikontaktin Twitterissä. James on nykyisin jo melko suosittu, sillä hänellä on mikroblogipalvelussa jo 74.000 seuraajaa. Siellä riittää siis uusia seuralaisia vielä vuosikymmeniksi.

Ben paljasti kirjoittavansa vähintään 20 twiittiä päivässä, jotta hänet huomattaisiin. Hänen mukaansa jokainen hauska päivitys tuo levityksineen parisataa uutta seuraajaa. Sadat naiset ovat lähettäneet Jamesille sekä alastonkuviaan että suoria ehdotuksia seksistä. Samalla mies kuitenkin myönsi, ettei ole kovin tarkka seuralaistensa suhteen.