Angelyne säväytti jälleen – tästäkö uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikkien pissisten äidiksi leikkisästi nimitetty Angelyne on tuttu näky Beverly Hillsissä, ja paparazzit bongaavat aika ajoin kadulta pöyhkeän kampauksen omaavan pakkelikasvon roiskeläppähameessaan. Neitokainen aiheuttaa mielipiteitä sekä puolesta että vastaan.

Splash
Splash

Nyt Angelyne on säväyttänyt jälleen melko värikkäällä asuvalinnalla. Julkkistähti kuvattiin hänen ollessaan shoppailemassa Hollywoodissa yhdessä ystäviensä kanssa. 1990-luvun kirkkaat neonvärit ovat tehneet viime vuosina tuloaan, ja aika näyttää onko Angelyne tällä kertaa asullaan trendsetterinä.

1980-luvulla miljoonien miesten seksisymboliksi noussut Angelyne esiintyy usein julkisilla paikoilla asuissa, joista jopa Lady Gaga voisi olla avoimesti kateellinen. Nainen tuli aikoinaan tunnetuksi mainostettuaan itseään suurikokoisilla mainoksilla Hollywoodissa. Angelyne on tähdittänyt omana itsenään useita realitysarjoja ja saanut myös muutamia pieniä näyttelijärooleja. Hänet tunnetaan nykyään parhaiten siitä, että matami on teettänyt itselleen liian monta kauneusleikkausta.

Splash
Splash
Splash
Splash