Kelly Osbournen timmi vartalo historiaa – ero teki tehtävänsä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne erosi tammikuussa yllättäen poikaystävästään, julkkiskokki Matthew Mosshartista. Pari meni viime kesänä kihloihin ja suunnitteli astelevansa naimisiin tänä vuonna. Nainen laihtui taannoin 30 kiloa.

Nyt Kellyn kerrotaan saaneen eron jälkimainingeissa kiloja takaisin, sillä on lihonut parissa kuukaudessa yli 8,5 kiloa. Now-lehti kertoo neitokaisen aloittaneen tiukan kunto- ja ruokavaliokuurin ja hänen tavoitteenaan on saada tammikuun eroa edeltänyt vartalonmalli takaisin. Nainen siirtyi ex-poikaystävänsä innoittamana vegaaniksi.

29-vuotias Kelly tahtoo olla sinkkuna pitkään, vaikka naisen äiti Sharon Osbourne on kehoittanut tytärtään panemaan uutta matoa koukkuun. Kelly kirjoittaa parhaillaan kirjaa ja valmistautuu lanseeraamaan oman vaatekokoelmansa. Hänestä on vuosien aikana kuoriutunut yksi muotimaailman vaikuttajista ja edelläkävijöistä.