Miley Cyrusin rietas konsertti tarvitsisi ikärajan? Katso tuoreet kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan maailmaa Bangerz-kiertueensa merkeissä kiertävä Miley Cyrus lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin poptähtiin. Menestyksen taustalla on ainakin osittain neitokaisen tapa herättää kohua esimerkiksi rohkealla esiintymisellään ja suorastaan riettailla esiintymisasuillaan.

Nyt kiertue on saanut jatkoa New Yorkissa, jossa Miley nähtiin jälleen asuissa, jotka paljastivat enemmän kuin peittivät. Nuorten fanien vanhemmat ovat jo aiemmin kritisoineet esiintymistä liian seksikkääksi, ja tuoreet valokuvat vahvistavat väitteet. Niiden perusteella kiertueelle voisi hyvinkin asettaa esimerkiksi 16 vuoden ikärajan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Taannoin Miley Cyrus paljasti Adore You -kappaleensa remix-version kanskikuvan. Kuvassa Miley Cyrus nähtiin oletettavasti yläosattomissa ja mustassa peruukissa, mutta intiimialueet oli rajattu pois. Pian sen jälkeen sensuroimaton versio kansikuvana toimineesta otoksesta levisi verkossa.

Miley Cyrusin Bangerz-albumin kiertue rantautuu ensi kesänä ehkä myös Suomeen. Hartwall Areenan keikat ovat parhaillaan kuitenkin veitsenterällä, koska hallin venäläisomistajat ovat Yhdsyvaltojen pakotelistalla.