Poliisi pidätti pikkuvauvan murhayrityksestä epäiltynä

Ohhoh! · Stara.fi

Monissa islamilaisissa valtioissa tapahtuu alituisesti hämmentäviä ihmisoikeusloukkauksia, joiden kohteena ovat yleensä naiset ja lapset. Esimerkiksi raiskausten uhreja tuomitaan vankilaan ja jopa ruoskittavaksi. Nyt 9-kuukautinen lapsi on pidätetty murhayrityksestä.

Julkaisu käyttäjältä KTLA 5 News.

Pakistanissa poliisin pidätti GEOTV-televisiokanavan mukaan torstaina Moosa Khan -nimisen vauvan Lahoren kaupungissa. Häntä epäillään poliisien kivittämisestä. Samalla pidätettiin myös pojan isä ja 25 muuta ihmistä.

Julkisuuteen levisi pian video, jossa pojalta otettiin poliisiasemalla sormenjälkiä. Video on herättänyt kansainvälistä huomiota, jonka ansiosta oikeuden tuomari päätti päästää vauvan takuita vastaan vapaaksi ja odottamaan oikeudenkäyntiä isoisänsä huomassa. Samalla pidätyksen tehneet poliisit vapautettiin toistaiseksi tehvävistään. Times of India -lehden mukaan isä väittää syytteitä vauvaa ja muita vastaan poliisi tekaisemiksi.